Onexox Internet Plan | Murah Internet 4GLte Jana Income Onexox Internet Plan | Murah Internet 4GLte Jana Income
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

BANTUAN

HUBUNGI ADMIN

Call/wasap: 01120770078

(Abg Dahlan)  Strategi SD/Dealer cipta 4, 5, 6 angka sebulan

LALUAN KERJAYA DI OneXOX HANYA BERMULA RM90 atau RM278 SAHAJA
LANGKAH PERTAMA:

Sebaik sahaja anda menjadi Sub Dealer RM90 jangan tunggu2 lagi, terus promote/daftar orang terdekat dengan anda seperti suami/isteri, ibu/bapa, adik beradik, jiran terdekat dll,..  biar mereka terlebih dahulu merasai penjimatan dari Onexox. Secara tak langsung akan memahirkan anda buat pendaftaran, topup dan menangani masalah yang ada. terlebih penting ialah supaya anda senang bantu mereka topup (tak perlu cari kedai) dan memudahkan anda memenuhi KPI. Biasanya 5 atau 10 simkad tidak mencukupi.
 

JIKA ANDA SUB DEALER:
Anda layak untuk terima insentif Tier 1 

APA TINDAKAN YANG PERLU?
Jika anda Sub Dealer, usahakan supaya anda mendaftar 20 user dan mereka telah topup minima RM5 untuk anda layak naik pangkat sebagai Dealer. 

JIKA ANDA SUDAH BERSTATUS DEALER:
Anda layak untuk terima insentif Tier 1, Tier 2, Tier 3 dan Tier 4.

LANGKAH KE DUA:

APA TINDAKAN YANG PERLU ANDA LAKUKAN SEBAGAI DEALER?
Sambil2 anda mengajak/promote user, JANGAN lupa pelawa orang lain untuk niaga seperti kita ,.. samada menjadi Sub Dealer atau Dealer, usahakan supaya anda mempunya ramai SD/D di Tier 1 supaya network anda berkembang dengan cepat untuk layak sebagai Super Dealer/Area Distributer. Jika setia bulan ada minima 50 pendaftaran baru (jumlah dari T1 - T4) dengan topup minima RM5, anda bergelar Super Dealer.

JIKA ANDA BERSTATUS SUPER DEALER:
Anda layak terima insentif sehingga Tier 6. sudah lumayannnn,...

JANGAN TAMAK: Jangan susun cucuk sate seperti lantik isteri, anak, dll sebagai SD/Dealer, pada hal kita seorang sahaja yang bekerja,... rugiiii Ini bukan LEVEL seperti yang biasanya diamalkan oleh kebanyakan MLM.
Sila fahami betul-betul Sistem TIER OneXOX.


CONTOH:
Dealer ini baru menaja 70 orang sahaja, tetapi dari 70 orang itu lebih 20 adalah SD. Anda lihat sendiri berapa ramai di Tier 2 (Hasil kerja SD di Tier 1), 
setiap hari user bertambah dalam rangkaiannya walaupun ketika dia tidur,... GRAF PRESTASI GROUP INI
 
BAHAGIAN A: Pada masa ini anda kerja seorang, tiada S/Dealer dalam rangkainan anda - semuanya user.
BAHAGIAN B: Setelah anda layak lantik SD/Dealer,.. network mula berkembang
BAHAGIAN C: Graf menuju infiniti, ketika T1 anda dan T1 semua Dealer2 anda mempunya SD/Dealer yang ramai.


LANGKAH KE TIGA:

Letakan target untuk dapatkan 25 dealer di Tier 1 untuk melayakan anda bergelar Area Dealer (AD). AD layak untuk dapat komisyen sehingga Tier 8. Untuk capai target ini anda perlu lantik seramai mungin SD pada langkah ke dua sebab mungkin ada SD yang tidur sahaja. Tahukah anda, jika anda sudah bergelar AD di bawah anda akan terdapat beratus-ratus SD dan beribu user. Adalah tidak mustahil dalam jangka waktu beberapa tahun sahaja jumlah topup kumpulan anda akan melebihi RM1 juta.

Tahukah anda, jika jumlah topup kumpulan RM1 juta, berapa komisyen yang anda dapat? Jika 1% sahaja pun, jumlah komisyen bulanan anda ialah RM10,000.00 tidak termasuk lain-lain pendapatan. Buktinya telah ramai AD menikmati komisyen ini walaupun baru 1 tahun sahaja. Sehingga hari ini tidak ada komisyen AD yang semakin kurang sebaliknya semakin bertambah dan berganda, mengapa???... Jawapan ada di langkah ke dua.
 
INILAH HASILNYA APABILA RAMAI SD/DEALER
DI BAWAH RANGKAIAN ANDA
Sila lihat hasil topup selepas 1- 3 tahun sahaja      
Insentif Bulan Ogos17
INGATLAH,.. INI BISNES SEN SEN PADA MULANYA,.. HANYA MEREKA YANG BANYAK BERSABAR DAN ISTIQAMAH (BERUSAHA SECARA BERTERUSAN) SAHAJA AKAN BERJAYA CIPTA PENDAPATAN LUMAYAN UNTUK JANGKA PANJANG,...
 
INI HANYA HASIL TOPUP SAHAJ TIDAK TERMASUK UNTUNG RUNCIT LAIN YANG JAUH LEBIH BESAR

Saya tidak berhajat untuk jelaskan langkah untuk Master Dealer,.... sebab MA akan tercapai dengan sendirinya bila 3 langkah di atas berlaku.

Nah,.. perahu sudah di air, pendayung sudah di tangan,... Tepuk dada tanya iman...
KEPADA YANG ADA MASALAH
SILA RUJUK KEPADA PENAJA ANDA .