>>> MANA NAK DAPAT MACAM INI? HANYA DI ONEXOX <<<
FREE Poslaju/Pos segera
dari Perlis hingga Labuan

1)    Beli simkad4G – RM10
2)    Topup RM30 & langgan SP FAT5 (FREE 5Gb/30 hari + 5Gb Season Pass)
3)    FREE 1800 SMS sama rangkaian ( 150 sms/bulan X 12 bulan)
4)    Automatis dapat FREE tempoh sah 28 bulan.
NOTA:
Bulan pertama (30 hari) – guna la 5Gb internet berkelajuan tinggi- 4G sampai habis, manakala 5Gb Season pass guna pada bulan ke 2 (aktifkan sikit2 atau boleh share dengan pengguna lain), jika tak habis,.. guna untuk bulan2 seterusnya,... sampai habis BARU TOPUP.

ATAU

1)    Beli simkad4G – RM10
2)    Topup RM50 & langgan SP FAT10 (FREE 10Gb/30 hari + 10Gb Season Pass) 
3)    FREE 1800 SMS sama rangkaian ( 150 sms/bulan X 12 bulan)
4)    Automatis dapat FREE tempoh sah 28 bulan.
NOTA:
Bulan pertama (30 hari) – guna lah 10Gb internet berkelajuan tinggi- 4G sampai puas/habis, ... manakala 10Gb Season pass guna pada bulan ke 2 (aktifkan sikit2 atau boleh share dengan pengguna lain), jika tak habis,.. guna untuk bulan berikutnya,.. jika tak habis guna untuk bulan seterusnya,... sampai habis BARU TOPUP.

ATAU

1)    Beli simkad4G – RM10
2)    Topup RM30 & langgan SP FATVOICE (FREE 5Gb/30 hari +333 minit voice call Season Pass)
3)    FREE 1800 SMS sama rangkaian ( 150 sms/bulan X 12 bulan)
4)    Automatis dapat FREE tempoh sah 28 bulan.
NOTA:
Bulan pertama (30 hari) – guna la 5Gb internet berkelajuan tinggi- 4G sampai habis, dan berbuallah 333minit,.. jika minit call tak habis, bawa ke bulan ke 2,.. tak habis minit call?.. bawa ke bulan seterusnya (& boleh share/kongsi dengan rakan2),.. BILA DAH HABIS BARU TOPUP,...

ATAU

1)    Beli simkad4G – RM10
2)    Topup RM60 & langgan SP FAT5 (FREE 5Gb/30 hari + 5Gb Season Pass ) dan SP FATVOICE (333 minit voice call Season Pass).
3)    FREE 1800 SMS sama rangkaian ( 150 sms/bulan X 12 bulan)
4)    Automatis dapat FREE tempoh sah 28 bulan.
NOTA:
Bulan pertama (30 hari) – guna la 5Gb free internet berkelajuan tinggi- 4G sampai habis, manakala 5Gb Season pass guna pada bulan ke 2 (aktifkan sikit2 atau boleh share dengan pengguna lain), jika tak habis,.. guna untuk bulan2 seterusnya,... sampai habis & berbuallah 333 minit sampai habis walaupun beberapa bulan lamanya,.. BARU TOPUP.


Coming soon... Season Pass Plus utk user yg langgan auto renew utk subscription data... Onexox bagi extra data...
APA MACAM???.... NAK TUNGGU APA LAGI???

siapa lagi nak ikut kami pindah ke Onexox???
HUBUNGI PENAJA ANDA @ DAFTAR FREE DULU =>>>
Nak jimat, murah, buat duit?
User RM10,... Nak niaga mcm sy RM90 [SUB DEALER]