::: SEASON PASS :::
Season Pass adalah "bank simpanan" - Setiap kali anda melanggan/beli season Pass ATAU season pass happyhour,.. semua data internet, minit call atau sms anda akan disimpan di akaun season pass. Kelebihannya ialah tempoh sah akaun season pas adalah sama dengan tempoh sah simkad anda,... selagi anda tidak aktifkan (Hanya data sahaja yang perlu diaktifkan) Bagi minit call dan sms anda boleh terus guna, selagi ada minit call dan sms di akaun season pass,... kredit anda TIDAK ditolak.

DATA/min/SMS SEASON PASS yang dtawarkan

Ada boleh simpan selama mana yang anda mahu (bergantung kepada tempoh sah simkad), guna sedikit demi sedikit (aktifkan data sedikit demi sedikit) atau anda boleh share/kongsi dengan rakan2/famili anda,...

Simkad Onexox ini Prepaid bukan Postpaid. Tapi Prepaid kami lain sikit. Tak perlu topup setiap bulan, topup bila perlu sahaja @ bila data/minit call sudah habis. Berbeza dengan postpaid,.. tiap2 bulan kena bayar bill tak kira anda guna banyak atau sikit,....

TEMPOH SAH ADALAH MENGIKUT TEMPOH SAH SIMKAD ANDA.

CONTOH: 

Dol langgan Pakej Combo RM80. Dapat 10GB Data Internet + 333 Minit Panggilan.

Dia pakai la sampai abis. Sebulan tak abis, boleh bawa bulan depan. 2 bulan tak abis, boleh bawa bulan depan lagi. 3 bulan tak abis, 4 bulan tak abis, 5 bulan tak abis, eh takkan korang tak leh faham lagi?

Bukan susah pun nak faham tapi sebab ramai yang dah terbiasa dek telco kapitalis lain yang memaksa pelanggan topup setiap bulan sebab expired date 30 hari je, sebab tu orang rasa pelik.

BUKA SETAKAT ITU SAHAJA,.. Dol juga boleh share data dalam akaun season pass dia kepada pengguna Onexox lain,.. terpulang la,.. nak beri free, nak sedekah, nak jual (cth jual 1Gb @ RM10),... Berbeza kan dengan telco2 lain kan,.. kan,.. kan,...

TAWARAN KHAS KEPADA PENGGUNA BARU

BUKAN ITU SHJ - ANDA LAYAK DAPAT FREE TEMPOH SAH 28 BLN + FREE 500Mb
**Syarat: langgan dalam tempoh 10 hari selepas daftar sebagai pengguna baru.
NOTA TAMBAHAN:
*Untuk langganan pakej dengan lebih mudah, dail *150#

**Untuk berkongsi Masa Berbual(minit) - SMS Taip Share<>0101234567<>V100<>1234 hantar ke 22111

Untuk berkongsi SMS - SMS Taip Share<>0101234567<>S60<>1234 hantar ke 22111

Untuk berkongsi Data - SMS Taip Share<>0101234567<>D0.5<>1234 hantar ke 22111 (contoh D1 untuk 1GB, D3 untuk 3GB atau D0.5 untuk 500MB)


DATA SEASON PASS TIDAK BOLEH TERUS GUNA TETAPI PERLU DIAKTIFKAN
SILA RUJUK 3 LANGKAH MUDAH MENGAKTIFKAN DATA SEASON PASS
GUNA EASY MENU: Dail *150# dan tekan call
   
LANGKA PERTAMA PILIH NO. 3 (Internet), PILIH NO.2 (Subscribe from Season Pass) & pilih pakej yang anda ingin aktifkan.

Lebih murah & jimat,... call 9@10sen/minit ke semua rangkaian
Data 4Glte berkelajuan tinggi - 1Gb@RM5 shj.

Dail *150# tekan call,... pilih no. 6


BUAT PILIHAN YANG BIJAK
        PENGGUNA
ATAU

PENGEDAR/DEALER
Abg Dahlan: 0112 077 0078